2012. szeptember 26., szerda

Kenyér tárolása, kenyértartó tisztítása

Kenyér tartóssága, kenyértartó


Nem szárad ki olyan hamar a kenyér ha a kenyértartóba néhány nyers krumplit vagy almadarabokat is helyezel mellé.
 Ha néhány szem kockacukrot teszel a kenyértartóba, nem penészedik meg olyan gyorsan a kenyér. (kockacukrot időnként cserélni kell)
 A kenyeres dobozt ecetes vízzel lehet a legjobban tisztán tartani, ez is megakadályozza, hogy a kenyér megpenészedjen.
 Kenyérpirító: a morzsa és a por is megbújik a pirítóban. Kapcsold alacsony fokozatra a hajszárítót és tartsd a nyílásba úgy, hogy a fűtőszálakra is fújja a levegőt. Ezután fejjel lefelé tartva rázd ki a kenyérpirítóból a morzsát és a porcicákat.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.