2013. március 24., vasárnap

A gyógyító kristályok tisztítása

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542678_279917968796122_34163758_n.jpg 

A kristályok tisztításának optimális gyakoriságáról




Ha energetikai tisztításról van szó köveinket illetően,a hogyan mellett a másik nagy kérdés:milyen időközönként?


Erre nincsen pontos válasz.


Teljesen egyén és használatfüggő,hogy egy kristály ékszert,nyers ásványt vagy marokkövet milyen gyakran szükséges tisztítanunk.




Ez függ attól,hogy napi rendszerességgel hordjuk-e ásványainkat,és függ a környezeti behatásoktól is,tehát milyen energiák között mozgunk,illetve hogy mi magunk milyen energetikai állapotokban vagyunk.




Például egy egészséges,és viszonylag pozitív környezetben élő,kiegyensúlyozott ember aki nem tartózkodik elektroszmoggal erősen szennyezett helyiségben vagy káros kisugárzásokat kibocsátó készülékek közelében huzamosabb ideig, ásványékszerét önmagán hordva aránylag sokáig,akár 2-3 hétig is használhatja tisztítás nélkül.




De más a helyzet (és ez a gyakoribb) ha valaki betegség kiegészítő kezelésére,hangulatjavításra,káros sugárzások és különböző környezeti behatások kivédésére,stb. hordja ásvány ékszerét.


Ha egy ásványnak a diszharmonikus rezgéseket kell kiegyenlítenie,a folyamat során maga is érintkezik azokkal (betegség,lehangoltság,elektromágneses sugárzások,negatív érzelmek és gondolatok) így részben felveszi a kiküszöbölendő energiákat.


Munkáját ekkor is tudja velünk folytatni,de alacsonyabb hatékonysággal,és az idő múlásával egyre szennyezettebb energiákkal.


Tehát fokozott igénybevétel esetén érdemes ásványainkat gyakrabban tisztítani.


A gyakoriság teljesen az egyéni használattól és állapottól függ,emiatt csak támpontot lehetséges adni ezügyben.




Ha a fentebb említett két tipikus esetet vesszük alapul,akkor általános megelőző használat esetén 1-2,legfeljebb 3 hét után tisztítsuk meg azokat az ásványokat,amelyeket rendszeresen használunk.


Betegségek (legyen az testi vagy lelki) környezeti terhelések,vagy egyéb okok miatti használatkor pedig a megérzéseinkre hagyatkozva akár naponta,de minimum 3-5 naponta tisztítsuk meg köveinket.

Forrás: Facebook
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.