2013. március 2., szombat

Fokhagyma tinktúra




 
Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében
vagy vízben elkeverve:
Reggel - Délben - Este
1. nap: 1 csepp - 2 csepp - 3 csepp
2. nap 4 csepp - 5 csepp - 6 csepp
3. nap: 7 csepp - 8 csepp - 9 csepp
4. nap: 10 csepp - 11 csepp - 12 csepp
5. nap: 13 csepp - 14 csepp - 15 csepp
6. nap: 15 csepp - 14 csepp - 13 csepp
7. nap: 12 csepp - 11 csepp - 10 csepp
8. nap: 9 csepp - 8 csepp - 7 csepp
9. nap: 6 csepp - 5 csepp - 4 csepp
10. nap: 3 csepp - 2 csepp - 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.
A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani.
7 évig nem kell megismételni a kúrát. Ha valaki kedvet érez hozzá,
javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerről
van szó.
33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd
10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt
üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma
hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán
átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.