2011. február 1., kedd

Kristály gomba

A Kaukázus lakói ismerik a víz kefir gyógyító hatását, már gyermekkortól isszák, mint a vizet. Sokan a 110 éves életkort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek teljesen egészségesen ilyen magas kort érnek meg.
Pff. Menkiw szerint (aki egész életében a kefir hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkulózis, a rák, a gyomor bántalmak stb.
Németországban a dr. a II. világháború előtt megállapította ezt a különleges hatást. Víz-kefirrel, gyógyította légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomor görcsöket, bélgyulladásokat, májgyulladást, epehólyag gyulladást, hólyag problémákat és segített súlyos betegségek utáni lábadozások idején. A beteg gyógyításban a víz-kefir mint anyatej pótlék, terhességi ekcémák ellen is jó hatású, valamint krónikus alhasi női betegségeknél. A kefir megakadályozza az anyagok rothadását a belekben, ezáltal gyógyít, és élet hosszabbító hatása van.
Felhasználási lehetőségek: ideg betegségek, belső daganatok, bronhitisz, ízületi gyulladás, szívinfarktus, epe, máj, vese, fertőző májgyulladás, gyomor-, és bélbetegségek, hasmenés, szorulás, vérkép problémák,kiütések, ekcémák.
Készítése: 2 literhez
Széles szájú edényt vagy üveget (lezárható) használjunk. 6 evőkanál kefir-gombát szitába téve meleg vízzel lemosunk, 10-15 dkg cukrot - ízlés szerint - 1 db száraz fügét, vagy 5-6 szem mazsolát és fél, jól megmosott citromot teszünk bele. 2 l hideg vízzel felengedjük, jól felkeverjük, szoba hőmérsékleten érleljük, másnap újra megkeverjük. Érni hagyjuk min. 2-3 napig, eközben növekvő szénsav termelődik. Érlelés után le kell szűrni, üvegbe tölteni, a fél citrom levét belepréselni. A kefir-gombát folyó víz alatt szűrőben (nem fém) alaposan ki kell mosni és a fent megadott módon újra fel lehet használni. A gomba gyorsan szaporodik. A gombához nehéz hozzájutni, ezért szemétbe dobás helyett inkább adjuk tovább. Az elkészült ital, hűtőben néhány napig eláll. Hűtve fogyasztva a legjobb.
Adagolása naponta:
idegekre                      1 liter
gyomorfekélyre          1 liter (kb. 2-3 hónap alatt teljesen gyógyul)
asztma, bronhitisz        1-2 liter, súlyosságtól függően
vérkép problémák       1-2 liter,             "                  (kb. 3 hónap alatt normalizálódik)
szklerózis multiplex        1 liter, lassan normalizálódik a vérnyomás és a testsúly
kiütése, ekcéma           1,5 liter külsőleg bedörzsölni, hagyjuk megszáradni. Kéz, arc esetén reggel
                                         mossuk le. (kb. 3-4 hét alatt a kiütések eltűnnek)
vese, hólyag betegsége  1 liter (kb. 2-6 hónap a gyógyulási idő)
epe betegsége             1 liter

Nagyon fontos!
A víz-kefirt naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódik, és a vérbe jut.
Komoly hosszan tartó betegségeknél bőségesen szükséges kefirt inni reggel, délben, este fél-fél litert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.